Обувки за скейтборд за
всеки скейтбордист

Обувки, спортни дрехи и бански костюми за всеки сезон от Imax Sport.

roces .:. speedo .:. converse .:. trespass .:. aeon footwear

Обувки за Скейтборд

Обувки за Скейтборд Aeon Footwear Колекция 2004


Aeon Footwear - обувната компания посветена на скейтборд пързалянето

Обувките за скейтборд разработени от Aeon Footwear доставят на скейтбордистите възможностите които очакват. Създаването на обувки за скейтборд отговарящи на очакванията на скейтбордистите е мотивацията на Aeon Footwear в изследванията и разработките на фирмата.

Бидейки между основните производители на обувки за скейтборд в Европа, Aeon Footwear бе създадена, за да бъде специално насочена към пързалянето със скейтборд, това ни мотивира да въведем обувната колекция на Aeon Footwear за скейтборд в България.

Aeon Footwear използва различни технологии, за да придаде спортни качества на всеки от своите модели обувки: амортизация, огъване, сцепление, лесна защита и удобство.

Моля, посетете нашата страница технология за повече подробности.

Моделите на Aeon Footwear в нашите спортни магазини:

Обувките Ardea - специално разработени за скейтбордисти търсещи стабилност и чудесно усещане на скейтборда.

Обувките Oena - тънка AE#02 горна част, остър нос на обувката и подметка с AE-Gel система за по-голяма прецизност при разположение на стъпалата върху скейтборда.

Обувките Playground с тяхната Velcro каишка и подметка с AE-Gel система доставят изключителен комфорт и защита на стъпалата на скейтбордиста. Тази обувка е създадена за градските спортни площадки.

Обувките Alca комбинират простота и технически качества специално пригодени за пързаляне със скейтборд. Разработени за скейтбордисти, но харесвани от всички.

Обувките Tetra са много леки и създадени за технично пързаляне. Тези обувки дават прецизност и удивително управление на скейтборда. Всъдеходна обувка подходяща за всякаква употреба.

Обувките Otus - имат атлетично балансирана горна част в предния край на обувката за по-добра реакция.