Ролери Кънки и Скейтборд от Roces в Спортните ни Магазини

Имакс Спорт: Спортно облекло, Спортни обувки и Бански костюми за Всеки от Вас за Всеки ден.

roces .:. speedo .:. converse .:. trespass .:. aeon footwear

Ролери Кънки и Скейтбордове

характеристики

Ролери, Кънки, Скейтборд и Блейдове от Roces

Технологичните Нововъведения на Roces


Технологията ВIOMEX се използва в производството на ролкови кънки за фитнес и отдих. Конструкцията на обувката принципно се отличава от конструкцията на стандартната обувка.

Технологията, се представи толкова добре, че световно известната мрежа спортни магазини Sport Scheck самостоятелно помести информация за новата конструкция представяйки я като едно от главните иновации за годината.

Производствената технология на обувката BIOMEX е разработена съвместно с най-добрите ортопеди на една от водещите клиники в St. Moritz Швейцария. За разлика от стандартната конструкция на ролковата кънка, при която координатните оси са перпендикулярни една на друга, в конструкцията на обувката, произведена по новата технология, координатните оси са изместени на определен градус. Така, задната част на обувката на ролковата кънка може да се движи напред и назад, и едновременно да изпълнява роля на опора.

Обувката с тази конструкция губи значително по-малко енергия при пързаляне, защото кракът заема естествено положение при оттласкване. С тези обувки предаването на постъпателното движение от краката към ролковите кънки и оттам към асфалта става по-бързо.

С такива ролери много по-удобно се изпълняват слаломни фигури, резки завои, пързаляне по наклонени повърхнини, а също и по-лесно се набира скорост.

Comfort Fit System (CFS) e конструкция на ролери, при която се използват два принципно различни материала:

Монолитна обувка от мек материал от типа на найлон, винил, кожи и т.н. вградена в платформа от полиуретан, която предава и разпределя налягането от рамата на ролерите и поддържа областта на петата. Меката обувка осигурява пълен комфорт.

Three Fit System (TFS) e конструкция на ролери, при която се използват три обвивки от различен материал:

Мека обувка армирана с гъвкава пластмаса вградена в конструкция от здрав полиуретан. По този начин меката обувка осигурява пълен комфорт, втора обвивка от мека пластмаса не притиска крака, но го поддържа отлично и трета обвивка-скелет играеща ролята на опора, свързваща областта на ходилото с глезена.

Comfort Fit Liner (CFL) Обувка вградена в скелет от здрав полиуретан снабдена с допълнителни омекотяващи вложки в областта на глезена.

Memory buckle Специална катарама, запомняща еднократно поставения размер на ремъка, оборудвана със закопчалка за регулиране.

Универсална рама UFS Конструкция на рама и платформа-адаптер, използваща в агресивните ролкови кънки GRAAL. Рамата леко се сваля и заменя със същата след използване. Тази конструкция може да бъде поставяна на всеки модел агресивна кънка, произведена от други известни фирми производители.

Антивибрационна система (AVS) В конструкцията на ролковите кънки между меката обувка и платформата е предвидена специална вложка от еластомер, която омекотява и поглъща всички незначителни удари и вибрации при пързаляне.